Veelgestelde vragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onderstaand treft u de meest gestelde vragen aan over het reinigen van hardware op de werkplek. Ontbreekt uw vraag? Neem dan contact met ons op.


De Hardware Hygiënist werkt uitsluitend met mens- en milieuvriendelijke producten. De door ons gebruikte reinigingsmiddelen zijn 100% ecologisch. In combinatie met het gebruik van microvezeldoeken is het resultaat optimaal.

Hoe opgeruimder de werkplek, hoe sneller onze hardwarehygiënisten hun werk kunnen doen. Sla openstaande bestanden op en schakel de computer uit.

Omdat de reinigingsmethode van De Hardware Hygiënist gegarandeerd onschadelijk is voor de apparatuur is de kans op een defect zeer klein. Mocht dit toch gebeuren, dan zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing.

We reinigen een werkplek snel en efficiënt, terwijl uw medewerker bijvoorbeeld een kopje koffie nuttigt.

Geen organisatie of werkplek is hetzelfde. De kosten hangen af van het aantal door ons te reinigen toetsenborden, muizen, computerschermen, telefoons, etc. U betaalt per reinigingsbeurt. U bepaalt zelf waar en wanneer reiniging nodig is, zonder dat u aan een contract vastzit. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw organisatie? Doe dan vrijblijvend onze prijscheck.

 

Doe de prijscheck

Onze professionals zijn naast hun technische scholing onder andere gecertificeerd volgens NEN 3140 (keuring en inspectie zwakstroominstallaties), ESD (Electro Static Discharge) en VCA (Veiligheids-, gezondheid- en milieuchecklist aannemers).

Hygiënisch schone hardware betekent gezonder en dus prettiger werken. Dit komt de productiviteit ten goede. Bovendien gaat de apparatuur langer mee en draagt het bij aan veilige werkplek, waarmee u voldoet aan de eisen die gesteld zijn in de Arbowet.

De reiniging vindt voor en/of tijdens kantooruren plaats. In overleg is het ook mogelijk om de schoonmaak en reiniging op andere tijdstippen te laten plaatsvinden. Heeft u een specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.

Dat is niet nodig, echter veel gebruikers doen dit de eerste keer wel. Ze zijn nieuwsgierig of gewoon bezorgd omdat iemand anders aan zijn of haar computer zit. Het resultaat is vervolgens dat men ons graag ziet terugkomen.

Naast het reinigen van de standaard hardware zorgen wij ook voor hygiënische reiniging van smartboards, touchscreens, afstandsbedieningen, beeldschermen, tablets, smartphones, etc. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

computer

Reiniging van hardware is een specialisme