Professionele toetsenbord reiniging

Toetsenbord reiniging door een gespecialiseerd bedrijf is alles behalve overbodig. Het onderwerp ‘vieze werkplek’ zoals een vies toetsenbord en de ergernis bij medewerkers is ieder jaar namelijk weer actueel nieuws. Wanneer u een toetsenbord wil laten reinigen is De Hardware Hygiënist de juiste partij voor u.

Professionele toetsenbord reiniging

Waarom moet er voor het reinigen van een toetsenbord een gespecialiseerd bedrijf worden ingeschakeld? Deze service is niet standaard meegenomen in het schoonmaakcontract, hoewel uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord veel bacteriën bevat op en tussen de toetsen. De reguliere schoonmaakmedewerker is namelijk niet bevoegd of deskundig genoeg om de kwetsbare apparatuur zoals het toetsenbord van een computer grondig schoon te maken. Dit terwijl ICT-apparatuur een essentiële rol speelt bij de werkzaamheden van kantoormedewerkers. Logisch dat zij gaan klagen en het onderwerp ‘vieze werkplek’ ieder jaar weer terug komt in het nieuws.

Professionele toetsenbord reiniging

  • Hygiënische hardware
  • Eenmalige of periodieke schoonmaak
  • Scherpe tarieven en inzichtelijke kosten
  • Waar en wanneer u wenst
  • Eenvoudig een afspraak maken

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Toename van de werknemerstevredenheid

Bij De Hardware Hygiënist zijn we van mening dat schone computerapparatuur zoals een gereinigd toetsenbord ervoor zorgt dat de medewerkerstevredenheid toeneemt. Simpelweg omdat kantoormedewerkers er ruim acht uur per dag mee werken en behoefte hebben aan een toetsenbord dat gereinigd is. Net als schone bureaus, toiletten en vloeren.

Daarom is het aan te raden om elke toets van uw toetsenbord te laten schoonmaken door De Hardware Hygiënist. De afgelopen jaren hebben wij ons namelijk gespecialiseerd in toetsenborden reinigen om organisaties en instellingen te helpen bij het creëren van echt schone werkplekken. Dit doen wij op een professionele, efficiënte en effectieve manier.

Zelf het toetsenbord van een laptop of computer schoonmaken

Natuurlijk kunt u ook zelf proberen om het toetsenbord schoon te maken van uw Mac of het toetsenbord van uw laptop. De vraag is echter of u daar tijd voor heeft. In de praktijk zien we vaak dat kantoormedewerkers het toetsenbord ondersteboven houden om kruimels te verwijderen. Dit is niet echt effectief, want wist u dat toetsen aan de binnenkant hol zijn?

Een andere optie is om alle toetsen los te maken, deze hygiënisch schoon te maken en ze vervolgens goed te drogen. Dit is een heel effectief klusje maar het is ook een zeer arbeidsintensief klusje waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Conclusie? Schakel een specialist in om het toetsenbord van de laptop schoon te maken en laat u volledig ontzorgen.

Prettig werken met schone hardware

In het algemeen kiezen organisaties ervoor om het reinigen van ICT-apparatuur zoals een toetsenbord tijdens kantooruren uit te voeren. Hiermee speelt men in op de beleving van de medewerkers. Schone hardware werkt namelijk veel prettiger. Uiteindelijk resulteert het in meer productiviteit op de werkvloer en tevreden medewerkers.

“De Hardware Hygiënist is specialist in professionele computerreiniging. Denk hierbij aan het hygiënisch reinigen van toetsenbord, muis, telefoon en monitor.”

Buiten kantooruren?

Het is niet altijd mogelijk om tijdens kantooruren werkzaamheden te verrichten. Het specialistisch schoonmaken van alle apparatuur op de werkplek neemt circa tien minuten aan tijd in beslag. Niet iedere medewerker kan afstand doen van de werkplek tijdens kantooruren. Een goede voorbereiding, duidelijke communicatie en korte lijnen zijn dan ook van essentieel belang.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Een praktijkvoorbeeld van toetsenbord reiniging

Een hogeschool laat de toetsenborden van de studentenwerkplekken schoonmaken. Het is niet praktisch om het reinigen van een toetsenbord tijdens schooluren uit te voeren. Studenten zijn namelijk gebonden aan lesroosters waardoor tien minuten afstand doen van de werkplek voor hen erg kostbaar is. Besloten is om de werkplekken van de studenten tijdens de schoolvakanties uit te laten voeren. Opgelost.

Toetsenbord laten ontsmetten door een professional

Ons doel is om organisaties te kunnen voorzien van een propere en hygiënische werkplek. Dit bereiken wij onder andere door het reinigen van toetsenborden. Doordat onze medewerkers opgeleid zijn voor het uitvoeren van deze schoonmaakwerkzaamheden en allen over een certificaat beschikken, bent u gegarandeerd van kwaliteit.

“Toetsenborden, muizen, laptops en telefoons zijn een bron voor wel tienduizenden bacteriën. Deze bacteriën kunnen ziekteverzuim veroorzaken, zoals een verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep.”

Korte lijnen en heldere communicatie

Samenwerking en goed communiceren staat erg hoog in het vaandel bij ons, want kunnen de lijnen kort gehouden worden. Korte lijnen zijn erg belangrijk binnen onze organisatie. Om deze reden voeren wij tijdens het proces regelmatig werkoverleg en heerst er onder de medewerkers en management een grote mate van betrokkenheid. Hierdoor bereiken we gegarandeerd het eindresultaat waar wij naar streven: een hygiënisch schone ICT-apparatuur, zoals het toetsenbord van de laptop van uw werknemers.

Specialist in de reiniging van ICT-apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei ICT-apparatuur waar veel bedrijven en organisaties gebruik van maken. Dan kunt u denken aan de hygiënische schoonmaak van bijvoorbeeld een beeldscherm, een toetsenbord van een laptop of een pc, een muis of een werktelefoon. Een hygiënische reiniging van de hardware kan van pas komen wanneer uw bedrijf verhuisd, verbouwd of gerenoveerd is.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Eenmalige of periodieke toetsenbord reiniging

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat onze professionele hardware reinigers eenmalig bij uw bedrijf langskomen om er voor te zorgen dat de hardware helemaal schoon wordt. Hierbij verstoren wij de werkprocessen niet.

Doordat wij van De Hardware Hygiënist beschikken over landelijke dekking, zijn wij inzetbaar in ieder deel van Nederland. Misschien zijn we binnenkort wel bij u in de buurt en kunnen we u ook de apparatuur binnen uw bedrijf op een professionele wijze reinigen. Dat kan eenmalig, want u zit bij ons niet aan een contract vast.

Onze diensten

We bieden onze klanten de volgende diensten aan:

Kom met ons in contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die De Hardware Hygiënist biedt op het gebied van toetsenbord reiniging? Wij maken graag uw toetsenbord weer schoon. Neem gerust contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Bel naar 0202051321, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het online contactformulier op onze website. U kunt ook meteen een aanvraag doen voor een prijsopgave, zodat u snel weet wat het reinigen van een toetsenbord zal gaan kosten.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

bewerken

computer

Reiniging van hardware is een specialisme