Toetsenbord reiniging

Een toetsenbord laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf is alles behalve overbodig. Het onderwerp ‘vieze werkplek’ zoals een vies toetsenbord en de ergernis bij medewerkers is ieder jaar namelijk weer actueel nieuws. Wanneer u een toetsenbord wil laten reinigen, bent u bij De Hardware Hygiënist op het juiste adres. Maar waarom moet er voor het reinigen van een toetsenbord een gespecialiseerd bedrijf worden ingeschakeld? Een toetsenbord reinigen, muis en laptop is niet standaard meegenomen in het schoonmaakcontract. De reguliere schoonmaakmedewerker is namelijk niet bevoegd of deskundig genoeg om de kwetsbare apparatuur zoals een toetsenbord grondig te reinigen. Dit terwijl ICT-apparatuur een essentiële rol speelt bij de werkzaamheden van kantoormedewerkers. Logisch dat zij gaan klagen en het onderwerp ‘vieze werkplek’ ieder jaar weer terug komt in het nieuws.

 

Doe de prijscheck  Contact opnemen

 

Toename van de werknemerstevredenheid

Bij De Hardware Hygiënist zijn we van mening dat schone computerapparatuur zoals een gereinigd toetsenbord ervoor zorgt dat de medewerkerstevredenheid toeneemt. Simpelweg omdat kantoormedewerkers er ruim acht uur per dag mee werken en behoefte hebben aan een toetsenbord dat gereinigd is. Net als schone bureaus, toiletten en vloeren. Daarom is het aan te raden om uw toetsenbord te laten reinigen door De Hardware Hygiënist. De afgelopen jaren hebben wij ons namelijk gespecialiseerd in toetsenborden reinigen om organisaties en instellingen te helpen bij het creëren van echt schone werkplekken. Dit doen wij op een professionele, efficiënte en effectieve manier.

Zelf uw toetsenbord van de laptop schoonmaken

Natuurlijk kunt u ook zelf proberen om het toetsenbord schoon te maken van uw Mac of het toetsenbord van uw laptop. De vraag is echter of u daar tijd voor heeft. In de praktijk zien we vaak dat kantoormedewerkers het toetsenbord ondersteboven houden om kruimels te verwijderen. Dit is niet echt effectief, want wist u dat toetsen aan de binnenkant hol zijn? Een andere optie is om alle toetsen los te maken, deze hygiënisch schoon te maken en ze vervolgens goed te drogen. Dit is een heel effectief klusje maar het is ook een zeer arbeidsintensief klusje waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Conclusie? Schakel een specialist in om het toetsenbord van de laptop schoon te maken en laat u volledig ontzorgen.

toetsenbord reiniging

 

Doe de prijscheck  Contact opnemen

 

De gevolgen van het reinigen van een toetsenbord

In het algemeen kiezen organisaties ervoor om het reinigen van ICT-apparatuur zoals een toetsenbord tijdens kantooruren uit te voeren. Hiermee speelt men in op de beleving van de medewerkers. Schone hardware werkt namelijk veel prettiger. Uiteindelijk resulteert het in meer productiviteit op de werkvloer en tevreden medewerkers. Het is echter niet altijd mogelijk om tijdens kantooruren werkzaamheden te verrichten. Het specialistisch reinigen van alle apparatuur op de werkplek neemt circa tien minuten aan tijd in beslag. Niet iedere medewerker kan afstand doen van de werkplek tijdens kantooruren. Een goede voorbereiding, duidelijke communicatie en korte lijnen zijn dan ook van essentieel belang bij het reinigen van een toetsenbord.

Praktijkvoorbeeld van toetsenbord reinigen

Een hogeschool laat de toetsenborden van de studentenwerkplekken reinigen. Het is niet praktisch om het reinigen van een toetsenbord tijdens schooluren uit te voeren. Studenten zijn namelijk gebonden aan lesroosters waardoor tien minuten afstand doen van de werkplek voor hen erg kostbaar is. Besloten is om de werkplekken van de studenten tijdens de schoolvakanties uit te laten voeren. Opgelost!

 

Doe de prijscheck  Contact opnemen

 

Resultaat is gegarandeerd

Ons doel is om organisaties te kunnen voorzien van een propere en hygiënische werkplek. Dit bereiken wij onder andere door het reinigen van toetsenborden. Doordat onze medewerkers opgeleid zijn voor het uitvoeren van deze schoonmaakwerkzaamheden en allen over een certificaat beschikken, bent u gegarandeerd van kwaliteit. Samenwerking en goed communiceren staat erg hoog in het vaandel bij ons, want kunnen de lijnen kort gehouden worden. Korte lijnen zijn erg belangrijk binnen onze organisatie! Om deze reden voeren wij tijdens het proces regelmatig werkoverleg en heerst er onder de medewerkers en management een grote mate van betrokkenheid. Hierdoor bereiken we gegarandeerd het eindresultaat waar wij naar streven: een hygiënisch schone ICT-apparatuur, zoals het toetsenbord van de laptop van uw werknemers.

Voor een grondige reiniging van de ICT-apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei ICT-apparatuur waar veel bedrijven en organisaties gebruik van maken. Dan kunt u denken aan de hygiënische reiniging van bijvoorbeeld een beeldscherm, een toetsenbord van een laptop of een pc, een muis of een werktelefoon. Een hygiënische reiniging van de hardware kan van pas komen wanneer uw bedrijf verhuisd, verbouwd of gerenoveerd is. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat onze professionele hardware reinigers eenmalig bij uw bedrijf langskomen om er voor te zorgen dat de hardware helemaal schoon wordt. Hierbij verstoren wij de werkprocessen niet. Doordat wij van De Hardware Hygiënist beschikken over landelijke dekking, zijn wij inzetbaar in ieder deel van Nederland. Misschien zijn we binnenkort wel bij u in de buurt en kunnen we u ook de apparatuur binnen uw bedrijf op een professionele wijze reinigen. Dat kan eenmalig, want u zit bij ons niet aan een contract vast.

 

We bieden onze klanten de volgende diensten aan:

Schakel de hulp in van De Hardware Hygiënist

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die De Hardware Hygiënist biedt op het gebied van toetsenbord reinigen? Of heeft u nog een vraag over ons of over de diensten die we aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ook meteen een aanvraag doen voor een prijsopgave, zodat u snel weet wat het reinigen van een toetsenbord zal gaan kosten.

 

Doe de prijscheck  Contact opnemen

computer

Reiniging van hardware is een specialisme