Kies voor een professionele toetsenbord reiniging

Toetsenbord reiniging door een gespecialiseerd bedrijf is alles behalve overbodig. Het onderwerp ‘vieze werkplek’ zoals een vies toetsenbord en de ergernis bij medewerkers is ieder jaar namelijk weer actueel nieuws. Wanneer u een toetsenbord wilt laten reinigen is De Hardware Hygiënist de juiste partij voor u.

Toetsenbord reiniging is hard nodig

Waarom moet er voor het reinigen van een toetsenbord een gespecialiseerd bedrijf worden ingeschakeld? Deze service is niet standaard meegenomen in het schoonmaakcontract. Hoewel uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord veel bacteriën bevat op en tussen de toetsen.

De reguliere schoonmaakmedewerker is niet bevoegd of deskundig genoeg om kwetsbare apparatuur, zoals het toetsenbord van een computer, grondig en regelmatig schoon te maken. Dit terwijl ICT-apparatuur een essentiële rol speelt bij de werkzaamheden van kantoormedewerkers. Logisch dat zij dus gaan klagen.

Eenmalige of periodieke toetsenbord reiniging

  • Hygiënische hardware
  • Eenmalige of periodieke schoonmaak
  • Scherpe tarieven en inzichtelijke kosten
  • Waar en wanneer u wenst
  • Eenvoudig een afspraak maken

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Toename van de werknemerstevredenheid

Bij De Hardware Hygiënist zijn we van mening dat schone computerapparatuur, zoals een gereinigd toetsenbord er voor zorgt dat de tevredenheid onder medewerkers toeneemt. Simpelweg omdat werknemers er ruim acht uur per dag mee werken en behoefte hebben aan een toetsenbord reiniging. Net als schone bureaus, toiletten en vloeren.

Professionele, efficiënte en effectieve werkwijze

Daarom is het aan te raden om elke toets van uw toetsenbord te laten schoonmaken door De Hardware Hygiënist. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in toetsenbord reiniging. Om zo organisaties en instellingen te helpen bij het creëren van echt schone werkplekken. Dit doen wij op een professionele, efficiënte en effectieve manier. Wij kennen de beste methode om een toetsenbord te reinigen.

Zelf het toetsenbord van een laptop of computer schoonmaken

Natuurlijk mag u ook zelf uw toetsenbord schoonmaken van bijvoorbeeld uw Mac of Chromebook computer. Of is er per ongeluk cola over het toetsenbord van uw laptop gegaan, dan is direct schoonmaken noodzakelijk. De vraag is echter of u daar tijd en de juiste middelen voor heeft.

In de praktijk zien we vaak dat een kantoormedewerker zijn of haar toetsenbord ondersteboven houdt en schudt om kruimels te verwijderen. Dit is niet echt effectief. Want wist u dat toetsen aan de binnenkant hol zijn?

Tip: zelf toetsen schoonmaken

Een tip om zelf aan de slag te gaan met toetsenbord reiniging: maak alle toetsen los, maak de toetsen hygiënisch schoon met een vochtige doek en laat ze vervolgens goed drogen. Dit is een heel effectief klusje. Maar het is ook een zeer arbeidsintensieve taak waar eigenlijk niemand op zit te wachten.

Conclusie? Schakel een specialist in om het toetsenbord van de laptop schoon te maken en laat u volledig ontzorgen.

Prettig werken met schone hardware

In het algemeen kiezen organisaties ervoor om het reinigen van ICT-apparatuur zoals een los toetsenbord tijdens kantooruren uit te voeren. Hiermee speelt men in op de beleving van de medewerkers. Schone hardware werkt namelijk veel prettiger. Uiteindelijk resulteert het in meer productiviteit op de werkvloer en tevreden medewerkers.

“De Hardware Hygiënist is specialist in professionele computerreiniging. Denk hierbij aan het hygiënisch reinigen van toetsenbord, muis, telefoon en monitor.”

Buiten kantooruren?

Het is niet altijd mogelijk om tijdens kantooruren werkzaamheden te verrichten. Het specialistisch schoonmaken van alle apparatuur op de werkplek neemt circa tien minuten aan tijd in beslag. Niet iedere medewerker kan afstand doen van de werkplek tijdens kantooruren. Een goede voorbereiding, duidelijke communicatie en korte lijnen zijn dan ook van essentieel belang.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Een praktijkvoorbeeld van toetsenbord reiniging

Een hogeschool laat de toetsenborden van de studentenwerkplekken schoonmaken. Het is niet praktisch om een toetsenbord reiniging tijdens schooluren uit te voeren. Studenten zijn namelijk gebonden aan lesroosters waardoor tien minuten afstand doen van de werkplek voor hen erg kostbaar is.

Besloten is om de werkplekken van de studenten tijdens de schoolvakanties uit te laten voeren. Een probleem weer opgelost.

Toetsenbord laten ontsmetten door een professional

Ons doel is om organisaties te kunnen voorzien van een propere en hygiënische werkplek. Dit bereiken wij onder andere door toetsenbord reiniging. Doordat onze medewerkers opgeleid zijn voor het uitvoeren van deze schoonmaakwerkzaamheden en allen over een certificaat beschikken, bent u gegarandeerd van kwaliteit.

“Toetsenborden, muizen, laptops en telefoons zijn een bron voor wel tienduizenden bacteriën. Deze bacteriën kunnen ziekteverzuim veroorzaken, zoals een verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep.”

Korte lijnen en heldere communicatie

Samenwerking en goed communiceren staat erg hoog in het vaandel bij ons. Want zo kunnen we de lijnen kort houden. Korte lijnen zijn erg belangrijk binnen onze organisatie. Om deze reden voeren wij tijdens het proces regelmatig werkoverleg en heerst er onder de medewerkers en management een grote mate van betrokkenheid.

Hierdoor bereiken we gegarandeerd het eindresultaat waar wij naar streven: een hygiënisch schone ICT-apparatuur, zoals het toetsenbord van de laptop van uw werknemers.

Specialist in de reiniging van ICT-apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei ICT-apparatuur waar veel bedrijven en organisaties gebruik van maken. Denk hierbij aan de hygiënische schoonmaak van bijvoorbeeld een beeldscherm, een toetsenbord van een laptop of een pc, een muis of een werktelefoon. Een hygiënische reiniging van de hardware kan van pas komen wanneer uw bedrijf verhuisd, verbouwd of gerenoveerd is.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Eenmalige of periodieke toetsenbord reiniging

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat onze professionele hardware reinigers eenmalig bij uw bedrijf langskomen om er voor te zorgen dat de hardware helemaal schoon wordt. Hierbij verstoren wij de werkprocessen niet.

Inzetbaar in heel Nederland

Doordat wij van De Hardware Hygiënist beschikken over landelijke dekking, zijn wij inzetbaar in ieder deel van Nederland. Wellicht zijn we binnenkort wel bij u in de buurt en reinigen we uw apparatuur binnen uw bedrijf op een professionele wijze. Dat kan eenmalig, want u zit bij ons niet aan een contract vast.

Onze diensten

We bieden onze klanten de volgende diensten aan:

Laptop reinigen

Een laptop trekt veel stof en andere vuiligheid aan. De computer hoort eigenlijk regelmatig schoongemaakt te worden, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Als schoonmaken niet gebeurt, kan er vervuiling ontstaan. Dat zorgt er weer voor dat de koeling van uw laptop niet goed meer werkt. Laat uw laptop daarom reinigen door ons. Wij gebruiken een droge perslucht, zodat al het stof en vuil uit de laptop geblazen wordt.

Grondige computerreiniging

Computerreiniging is hard nodig. Immers computers op werkplekken zijn vaak een bron van bacteriën, virussen en andere vervuilingen. Hoe reinigen wij een computer? Kwetsbare computerapparatuur als een computer, toetsenbord, muis en telefoon wordt met specialistische middelen grondig gereinigd. Professionele computerreiniging is een kleine investering met een groot effect. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn!

Kom met ons in contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die De Hardware Hygiënist biedt op het gebied van toetsenbord reiniging? Wanneer uw toetsenbord plakt of vet aanvoelt, willen wij het graag voor u schoonmaken. Neem gerust contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Bel naar 0202051321, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het online contactformulier op onze website. U kunt ook meteen een aanvraag doen voor een prijsopgave, zodat u snel weet wat het reinigen van een toetsenbord zal gaan kosten.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

bewerken

⌨️ Waarom is het reinigen van toetsenborden belangrijk?

Bij De Hardware Hygiënist zijn we van mening dat schone computerapparatuur, zoals een gereinigd toetsenbord er voor zorgt dat de tevredenheid onder medewerkers toeneemt. Simpelweg omdat werknemers er ruim acht uur per dag mee werken en behoefte hebben aan een toetsenbord reiniging. Net als schone bureaus, toiletten en vloeren.

Meer weten? Lees het hele artikel.

⌨️ Kan ik zelf mijn toetsenbord schoonmaken?

Natuurlijk mag u ook zelf uw toetsenbord schoonmaken. De vraag is echter of u daar tijd en de juiste middelen voor heeft.

In de praktijk zien we vaak dat een kantoormedewerker zijn of haar toetsenbord ondersteboven houdt en schudt om kruimels te verwijderen. Dit is niet echt effectief. Want wist u dat toetsen aan de binnenkant hol zijn?

Schakel een specialist in om het toetsenbord van de laptop schoon te maken en laat u volledig ontzorgen.

Meer weten? Lees het hele artikel.

⌨️ Eenmalige toetsenbord reiniging nodig?

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat onze professionele hardware reinigers eenmalig bij uw bedrijf langskomen om er voor te zorgen dat de hardware helemaal schoon wordt. Hierbij verstoren wij de werkprocessen niet.

Meer weten? Lees het hele artikel.

computer

Reiniging van hardware is een specialisme