Schone toetsenborden voor uw klanten

De klant vraagt of de toetsenborden, muizen en laptops gereinigd kunnen worden. Als schoonmaakbedrijf wilt u daar uiteraard invulling aan geven maar helaas is dit niet opgenomen in het schoonmaakcontract. Hoe gaat u hier mee om?

Samenwerken met partners

De Hardware Hygiënist is specialist in ICT-reiniging. Regelmatig worden wij door schoonmaakbedrijven ingezet om de klantvraag op te lossen. De meeste schoonmaakbedrijven scoren al een voldoende met hun werkzaamheden, maar om de tevredenheid te verhogen is ‘iets extra’s’ nodig. En dit extra’s is de specialistische reiniging van De Hardware Hygiënist. Hygiënische apparatuur op de werkplek draagt niet alleen bij aan een goede gezondheid van de kantoormedewerkers, het heeft ook een positieve invloed op de werkbeleving en tevredenheid.

Passen wij bij jullie klant?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere klant uniek is. Een goede match tussen de klant en leverancier en/of onderaannemer is erg belangrijk. Heeft u nog geen partner op het gebied van professionele hardware reiniging? Wij komen graag in contact om te kijken of wij een goede match zijn. Heeft al wel een partner? Het is nooit verkeerd om hierin uit te breiden zodat u altijd de juiste match kan maken voor uw klant.

Meer informatie

Moderne werkwijze

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het hygiënisch reinigen van hardware. Daarnaast hechten wij waarde aan het samenwerken en de communicatie. Korte lijnen zijn volgens ons essentieel en verhogen tegelijkertijd het werkplezier van onze eigen medewerkers.

Wij hebben oog voor detail, beschikken over de juiste certificaten en onze onderhoudsmedewerkers zijn echte vakmensen. Hierdoor kunnen wij snel, flexibel en gemakkelijk voor u hygiënisch schone werkplekken verzorgen in heel Nederland. Dit kan tijdens een verhuizing, na een verbouwing of als eenmalige schoonmaakbeurt, zonder dat wij uw werkprocessen hierbij verstoren of dat u direct vast zit aan een contract.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met op!

Meer informatie of Doe de prijscheck

computer

Reiniging van hardware is een specialisme