Laat tijdens de schoolvakantie(s) uw toetsenborden schoonmaken!

MBO-scholen, HBO-scholen en universiteiten hebben een hoop apparatuur in gebruik, zoals toetsenborden, beeldschermen en laptops. Gedurende het schooljaar wordt de apparatuur intensief gebruikt door zowel de medewerkers als de studenten. Om prettig te kunnen werken is het belangrijk dat de toetsenborden, muizen en beeldschermen schoon en hygiënisch zijn.

Het schoonmaken van apparatuur valt echter niet onder het reguliere schoonmaakwerk. Hoe zorgt u dan voor schone apparatuur?

 

toetsenbord schoonmaken

 

Gespecialiseerd bedrijf ICT-reiniging

Veel scholen en universiteiten huren een gespecialiseerd bedrijf in zoals De Hardware Hygiënist. Wij hebben oog voor detail, beschikken over de juiste certificaten en onze onderhoudsmedewerkers zijn vakmensen. Hierdoor kunnen wij snel, flexibel en gemakkelijk voor u hygiënisch schone werkplekken verzorgen in heel Nederland. Dit kan tijdens een verhuizing, na een verbouwing of als eenmalige schoonmaakbeurt, zonder dat wij uw werkprocessen hierbij verstoren of dat u direct vast zit aan een contract. Benieuwd hoe wij uw school of universiteit kunnen helpen aan schone apparatuur?

3 opties voor professionele hardware reiniging

Wij bieden 3 opties aan om uw apparatuur schoon te maken.  

 

1. Volledig uitbesteden aan De Hardware Hygiënist

U kunt de werkzaamheden volledig uitbesteden aan ons. Dit is de meest gekozen optie. Wij ontzorgen u volledig.

Doe de prijscheck

 

2. Samen met uw studenten

U kunt de werkzaamheden deels door ons laten uitvoeren en deels door uw studenten. Wij zorgen voor de middelen, materialen en trainen uw studenten om de apparatuur professioneel schoon te maken. Daarnaast zorgen wij voor een supervisor die de werkzaamheden begeleidt en de kwaliteit waarborgt. Zo heeft u schone apparatuur en hebben de studenten een leuke bijbaan.

Meer informatie

 

3. In samenwerking met uw schoonmaakbedrijf

Omdat het schoonmaken van apparatuur niet onder het reguliere schoonmaakwerk valt, werkt De Hardware Hygiënist regelmatig samen met schoonmaakbedrijven. Wij kunnen uw apparatuur professioneel schoonmaken in onderaanneming van uw huidige schoonmaakbedrijf.

Meer informatie

 

Praktijkvoorbeeld van toetsenbord reinigen

Een hogeschool in het westen van Nederland laat hun apparatuur reinigen. Het is niet praktisch om het reinigen van een toetsenbord tijdens schooluren uit te voeren. De medewerkers én de studenten zijn namelijk gebonden aan lesroosters waardoor enkele minuten afstand doen van de werkplek voor hen erg kostbaar is. Besloten is om de apparatuur tijdens de schoolvakanties uit te laten voeren. Opgelost!

 

Contact

Meer weten over de mogelijkheden? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met op!

Meer informatie of  Doe de prijscheck

computer

Reiniging van hardware is een specialisme