Vieze hardware: 64% blijft thuis bij griep

Collega’s laten stof, vuil en huidvetten achter. Een toetsenbord verandert in een bron van bacteriën die griepvirussen verspreiden. Schone apparatuur geeft medewerkers...

  • Een hygiënisch en opgeruimd gevoel
  • Meer werkplezier
  • Minder kans op griep

Tijd om hardware snel, professioneel en hygiënisch te laten reinigen!

Doe de prijscheck

Metamorfose: geef het griepvirus geen kans

Bij een griepgolf blijft 64% van de medewerkers thuis. Door de toename van flexwerkplekken, gebruiken we deze werkplekken en daarmee ook de bijbehorende apparatuur zoals toetsenborden, muizen, monitors en smartboards steeds intensiever. Meerdere collega’s laten hierdoor stof, schimmels, vuil en huidvetten achter op bijvoorbeeld het toetsenbord. Op dit toetsenbord ontstaat een bron van onzichtbare bacteriën die eenvoudig griepvirussen verspreiden. Door het intensieve gebruik, worden virussen eenvoudig doorgegeven. Naast dat dit onhygiënisch en ongezond is voor de medewerkers, stijgt het kort verzuim door griep en neemt de productiviteit af. Kortom, voldoende redenen om hardware snel, professioneel en hygiënisch te laten reinigen.

Specialist in het hygiënisch reinigen van hardware

Bij een griepgolf blijft 64% van de medewerkers thuis. Door de toename van flexwerkplekken, gebruiken we deze werkplekken en daarmee ook de bijbehorende apparatuur steeds intensiever. Meerdere collega’s laten hierdoor stof, schimmels, vuil en huidvetten achter op bijvoorbeeld het toetsenbord. Op dit toetsenbord ontstaat een bron van onzichtbare bacteriën die eenvoudig griepvirussen verspreiden. Door het intensieve gebruik, worden virussen eenvoudig doorgegeven. Naast dat dit onhygiënisch en ongezond is voor de medewerkers, stijgt het kort verzuim en neemt de productiviteit af. Kortom, voldoende redenen om de hardware een grondige schoonmaakbeurt te geven.

computer

Reiniging van hardware is een specialisme