Hardware tijdig gereinigd

Door intensief gebruik blijft er vaak rotzooi, broodkruimels, schimmels, huidvetten en stof achter op- aan- en in hardware. Klachten van medewerkers verdwijnen doordat…

  • er schone en hygiënische apparatuur is
  • daardoor ook het werkplezier toeneemt
  • werkprocessen niet verstoord worden

Tijd om hardware snel, professioneel en hygiënisch te laten reinigen!

Doe de prijscheck

Metamorfose: schoon en fris aan het werk

Verhoog de productiviteit met hygiënische hardware. Doordat steeds meer kantooromgevingen flexibel worden ingericht, waardoor werkplekken en hardware gedeeld worden door collega’s. Door het intensieve gebruik blijft er vaak rotzooi, broodkruimels, schimmels, huidvetten en stof achter in-, op- en aan de hardware. Hierdoor kan het zijn dat toetsenborden haperen, werkprocessen verstoord worden en medewerkers klachten hebben over de apparatuur. Naast dat dit geld kost, stagneert ook de productiviteit. Laat daarom hardware zoals toetsenborden, muizen en monitors snel, professioneel en hygiënisch reinigen. Deze hardware reiniging kan eenmalig en zonder contract.

Specialist in hygiënisch reinigen van hardware

De Hardware Hygiënist reinigt hardware zonder dat wij uw werkprocessen hierbij verstoren of dat u direct vast zit aan een contract. Dit kan tijdens een verhuizing, na een verbouwing of als eenmalige schoonmaakbeurt van apparatuur op de werkplek. Onze professionals zorgen voor grondige schoonmaak van hardware bij grote en kleine organisaties in heel Nederland.

computer

Reiniging van hardware is een specialisme