Reinigen hardware

Eten op de werkplek. Wisselingen van gebruikers op werkplekken. De hele dag van alles aanraken. Dit levert een vervuilde en vieze werkplek op, zonder dat u het daadwerkelijk in de gaten heeft. Voorkom dat bacteriën en vuil op de werkplek de overhand nemen door de hardware te laten reinigen door de professionals van De Hardware Hygiënist. Dit kan problemen veroorzaken die uw bedrijfsprocessen verstoren, zoals ziekteverzuim van uw werknemers. Schakel daarom De Hardware Hygiënist in voor een grondige ICT reiniging en zorg voor een schone en hygiënische werkplek!

Professionele ICT-reiniging

Onze dienstverlening bestaat uit de professionele ICT-reiniging van verschillende soorten hardware, zoals een muis, toetsenbord, monitor van een pc, een laptop of een telefoon. Het is ook mogelijk dat wij de serverruimte voor u schoonmaken. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van deze soorten hardware. Doordat u alle onderdelen van deze hardware los van elkaar door ons van De Hardware Hygiënist kunt laten reinigen, worden alle onderdelen hygiënisch schoon. Heeft u interesse in maatwerk? U bent bij ons ook op het juiste adres voor maatwerk op het gebied van ICT-reiniging en het reinigen van hardware. Omdat de reiniging naast tijdens kantooruren ook voor kantooruren plaats kan vinden, verstoren wij de werkprocessen niet. Mocht u de hardware op een ander tijdstip willen laten reinigen kan dat ook.

Grondig & schoon

Toetsenborden, muizen, laptops en telefoons zijn een bron voor wel tienduizenden bacteriën. Deze bacteriën kunnen ziekteverzuim veroorzaken, zoals een verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep. Zeker door het delen van werkplekken is deze kans groot. Een grondige schoonmaakbeurt is noodzakelijk voor een schone werkplek. Dankzij de computerreiniging of hardware reiniging van onze professionele medewerkers zijn de werkplekken van uw medewerkers weer hygiënisch schoon. We kunnen ook de serverruimte voor u schoonmaken, inclusief het schoonmaken van de apparatuur in de serverruimte. Het is van belang dat de serverruimte gereinigd wordt door een professioneel bedrijf, aangezien er in deze ruimte gevoelige apparatuur staat.

Snel & gemakkelijk

De Hardware Hygiënist zorgt ervoor dat ieder apparaat de professionele computerreiniging krijgt die noodzakelijk is om veilig en schoon te kunnen werken. Dit doen we snel en efficiënt, zonder hierbij uw arbeidsprocessen te verstoren. Het is daarnaast ook mogelijk om met af te spreken dat we buiten kantoortijden hardware komen reinigen. Er is veel mogelijk, doordat wij van De Hardware Hygiënist erg flexibel zijn.

Vrij & blij

Wij werken niet met contracten, waardoor u niet gebonden bent. We kunnen u eenmalig van dienst zijn als u dat wenst! Ook kunt u losse onderdelen van de hardware apart laten schoonmaken op het door u gewenste tijdstip. Wij bieden u vrijheid en gemak. Een goede prijs-kwaliteitverhouding verliezen wij hierbij niet uit het oog. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave aan en krijg meer inzicht in de kosten van hardware reiniging. U kunt ook altijd de prijscheck doen!

computer

Reiniging van hardware is een specialisme