Pc professioneel laten schoonmaken | De Hardware Hygiënist

Uw pc grondig laten schoonmaken? Schakel daar De Hardware Hygiënist voor in. Wij zijn gespecialiseerd in de reiniging van hardware en ICT apparatuur. Een pc schoonmaken is heel erg belangrijk. Vooral een pc die dient als kantoor apparatuur wordt in deze tijd waarin veel gebruik wordt gemaakt van flexplekken erg vies.

Een vieze, stoffige pc kan er voor zorgen dat bedrijfsprocessen verstoord worden. Ook kan een hoop stof in de pc leiden tot oververhitting. De Hardware Hygiënist zorgt ervoor dat uw pc grondig en professioneel schoongemaakt wordt. Hiermee wordt de levensduur van de pc verlengd.

Pc grondig laten schoonmaken een professional

Er wordt op kantoor veel gegeten op de werkplek en de werkplekken worden met anderen gedeeld. Dit levert een vuile en stoffige werkplek op. Het is van belang om de pc op een professionele manier te laten reinigen, want anders kunnen bacteriën en vuil de overhand gaan nemen. Het is erg belangrijk om een pc schoon te maken, zodat er geen stof meer in de binnenkant van de pc zit.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Stof verwijderen

Wanneer er stof aan de binnenkant van de pc zit, kan dit er toe leiden dat de pc oververhit raakt omdat het verkoelingssysteem niet meer optimaal kan werken. Dit soort vervelende situaties moeten natuurlijk in alle gevallen vermeden worden.

De Hardware Hygiënist kan het schoonmaken van allerlei soorten kantoorapparatuur zoals toetsenborden, muizen, monitors, telefoons en laptop allemaal op zich nemen. Wanneer u ons inschakelt, wordt het kantoorapparatuur zo goed schoongemaakt dat de apparatuur nog jaren mee kan.

De monitor en computerkast schoonmaken

Bij een pc schoonmaken hoort natuurlijk het reinigen van de computer zelf en van de monitor. Een computer en een monitor trekken namelijk erg veel stof aan, waardoor de pc niet meer goed kan functioneren. De computer dient dan ook van binnen en van buiten grondig gereinigd te worden.

“De Hardware Hygiënist is specialist in professionele computerreiniging. Denk hierbij aan het hygiënisch reinigen van toetsenbord, muis, telefoon en monitor.”

Te veel stof? Kans op oververhitting van uw pc

Wanneer uw computer en monitor niet gereinigd worden, komt er veel stof in de binnenkant van de pc te zitten. Dan wordt het voor de computer heel lastig om het systeem koel te houden en bestaat de kans op oververhitting.

Wanneer u kiest voor een lange levensduur van uw computer en de monitor die erbij hoort, kiest u voor de professionele reiniging door de vakmensen van De Hardware Hygiënist. Na het reinigen van de computer en het reinigen van de monitor is de apparatuur weer als nieuw en is de werkplek ook nog eens hygiënisch schoon.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

Specialist in computerreiniging

Wanneer u de hulp inschakelt van De Hardware Hygiënist bent u gegarandeerd van de allerbeste dienstverlening. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in professionele computerreiniging. Of het nou gaat om het schoonmaken van een pc, reinigen van een computer of het reinigen van een monitor. De vakkundig en professionele medewerkers van De Hardware Hygiënist doen het allemaal voor u.

Eenmalige of periodieke schoonmaakbeurt

Een pc schoonmaken kan handig zijn tijdens een verhuizing, een renovatie of gewoon als eenmalige schoonmaakbeurt van alle kantoorapparatuur. Wanneer u uw pc eenmalig door De Hardware Hygiënist wilt laten schoonmaken is dat ook een mogelijkheid; u zit namelijk nergens aan vast. Natuurlijk bieden wij onze dienstverlening ook periodiek aan.

“Toetsenborden, muizen, laptops en telefoons zijn een bron voor wel tienduizenden bacteriën. Deze bacteriën kunnen ziekteverzuim veroorzaken, zoals een verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep.”

Snelle en efficiënte reiniging

Onze vakkundige hardware reinigers zorgen er op een snelle en efficiënte manier voor dat de pc of andere kantoorapparatuur helemaal schoongemaakt wordt. Of het nou gaat om het een computer reinigen of om het reinigen van een monitor. Onze medewerkers hebben oog voor detail, beschikken over de benodigde vakmanschap en zijn betrokken. Wanneer u kiest voor de diensten van De Hardware Hygiënist, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze diensten

U kunt bij De Hardware Hygiënist terecht voor de volgende diensten:

Laat ons uw pc schoonmaken

Doe een vrijblijvende prijsopgave zodat u precies weet wat het kost om een pc door dit bedrijf te laten schoonmaken. Wilt u meer weten over wat De Hardware Hygiënist zoal voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen, of bel naar 0202051321.

Doe de prijscheck  Contact opnemen

computer

Reiniging van hardware is een specialisme