ICT-reiniging

In de meeste Nederlandse kantoren zijn flexwerkplekken niet meer weg te denken. Ook het gebruik van mobiele hardware neemt in grote mate toe, waardoor we overal in het gebouw kunnen werken. Het gevolg hiervan is dat computerapparatuur intensief gebruikt wordt door verschillende personen op een werkdag.

Daarnaast lunchen we regelmatig achter het bureau en hebben we tijdens het griepseizoen te maken met griep en verkoudheid. Het toetsenbord, de muis en laptop vormt hierdoor een bron van bacteriën, etensresten en andere vervuiling.

Daar waar uw schoonmaakbedrijf zorgt voor schone vloeren, bureaus en toiletten, zorgt De Hardware Hygiënist ervoor dat uw medewerkers kunnen werken aan een hygiënisch schone werkplek. Dit door de ICT-apparatuur waar we dagelijks veel mee werken grondig te reinigen.

Iets extra voor je medewerkers

De meeste bedrijven scoren al een voldoende met hun interne diensten, maar om de tevredenheid te verhogen is ‘iets extra’s’ nodig. En dit extra’s is professionele ICT-reiniging. Waarom? Een hygiënische werkplek draagt niet alleen bij aan een goede gezondheid van de medewerkers, het heeft ook een positieve invloed op de werkbeleving. Een schone werkplek leidt tot een hogere productiviteit en betrokkenheid bij de organisatie.

Hoe werkt het?

Het grondig laten reinigen van de apparatuur is een eerste stap in de goede richting. Daarnaast is het ook belangrijk om zichtbaarheid te geven aan de schoonmaakactie. Dit kan enerzijds door duidelijke interne communicatie over de dienst ICT en toetsenbord reiniging. Anderzijds door de werkzaamheden tijdens kantooruren uit te voeren. Zo laat u als werkgever zien dat u schone werkplekken een belangrijk onderdeel vindt van de bedrijfsvoering.

Specialistische schoonmaak

Doordat alle medewerkers die wij van De Hardware Hygiënist in dienst hebben goed opgeleid zijn en over een certificaat beschikken, kunnen ze u perfect van dienst zijn op het gebied van ICT-reiniging. Het is ons doel om verschillende organisaties te kunnen voorzien van hygiënisch schone en veilige werkplek, bijvoorbeeld met behulp van onze computerreiniging. Om dit doel te kunnen bereiken is het van belang om goed met elkaar samen te werken en te communiceren. Hierbij zijn korte lijnen onmisbaar. Om veilige en schone hardware te kunnen bereiken zijn grote betrokkenheid en functioneel werkoverleg essentieel. Van zowel het management als van de werknemers.

Specialist in het hygiënisch reinigen van hardware

Maar wie is De Hardware Hygiënist eigenlijk? Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT-reiniging, zoals bijvoorbeeld muizen, toetsenborden, laptops, pc of monitor. Deze hygiënische reiniging kan plaatsvinden na een eventuele verbouwing, verhuizing of een renovatie van het bedrijfspand. Het is natuurlijk ook mogelijk dat onze professionele computerreinigers van ons professionele bedrijf incidenteel schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren van de werkplekken binnen uw bedrijf.

Doordat wij van De Hardware Hygiënist beschikken over een landelijke dekking, werken we door heel het land. De kans is dus groot dat we ook bij u in de buurt aan het werk zijn! Het is mogelijk dat wij ook binnen uw bedrijf langskomen voor ICT-reiniging. Doordat u niet vast zit aan een contract, heeft u veel vrijheid. Als u dat wenst kunt u eenmalig gebruik maken van onze ICT-reiniging

Wilt u inzichtelijk hebben wat het hygiënisch laten reinigen van de ICT binnen uw bedrijf gaat kost? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan.

Doe de prijscheck

computer

Reiniging van hardware is een specialisme