De Hardware Hygiënist

Reiniging van hardware vindt plaats op de werkplek bij grote en kleine organisaties. Onze bevlogen professionals zorgen ervoor dat deze apparatuur grondig en hygiënisch wordt gereinigd. Zij hebben oog voor detail, beschikken over vakmanschap en zijn betrokken. Hierdoor kunnen wij snel, flexibel en gemakkelijk voor u hygiënisch schone werkplekken verzorgen in heel Nederland. Dit kan tijdens een verhuizing, na een verbouwing of als eenmalige schoonmaakbeurt van de apparatuur op de werkplek, zonder dat wij uw werkprocessen hierbij verstoren of dat u direct vast zit aan een contract.

Dé specialist in reiniging van hardware

De Arbowet stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een schone werkplek. Met toetsenbord reiniging door De Hardware Hygiënist heeft u gegarandeerd een hygiënische en gezonde werkplek. Wij reinigen snel, veilig en zijn daarbij volledig gecertificeerd. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakapparatuur en speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddelen. De door ons gebruikte reinigingsmiddelen zijn 100% ecologisch. In combinatie met het gebruik van microvezeldoeken garanderen wij een hygiënisch en schoon resultaat.

Hygiënisch schone hardware betekent gezonder en dus prettiger werken. Dit komt ook de productiviteit ten goede. Een schone werkplek zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers minder snel ziek worden. Schakel De Hardware Hygiënist voor een schone en hygiënische hardware en voldoe aan de eisen die er in de Arbowet gesteld zijn.

Team

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het hygiënisch reinigen van hardware. Daarnaast hechten wij waarde aan het samenwerken en de communicatie. Korte lijnen zijn volgens ons essentieel en verhogen tegelijkertijd het werkplezier van onze eigen medewerkers. Functioneel werkoverleg en een grote betrokkenheid van zowel management als medewerkers bij het gehele proces staan garant voor een geslaagd eindresultaat: veilige en schone hardware.

computer

Reiniging van hardware is een specialisme