Schone werk- en leeromgeving

Ziekteverzuim onderwijs 4,9%

Binnen het onderwijs is het ziekteverzuim nog steeds erg hoog. Vieze onhygiënische hardware kan tot een verhoogd kort verzuim leiden. Bacteriën afkomstig van zieke mensen blijven achter op hardware zoals een toetsenbord. Samen met etenresten, huidvetten, stof en andere organismen, een perfecte voedingsbodem voor bacteriën. Door het veelvuldig gebruik van de apparatuur door verschillende mensen vindt gemakkelijk kruisbesmetting plaats. Verlaag nu het ziekteverzuim van docenten en scholieren door uw hardware specialistisch voordelig te laten reinigen. 

Weg met die vieze bacteriën en stof

Heeft u zelf wel eens geprobeerd een toetsenbord of muis goed schoon te maken? En dan hebben we het niet alleen over het vuil dat je ziet, maar ook over de niet zichtbare vervuiling. Grote kans dat het een hele opgave is en dat het u niet goed is gelukt. De Hardware Hygiënist is dé specialist in het professioneel reinigen van hardware op een werkplek. Dit doen we snel, grondig en schoon. Door toetsenborden, muizen, monitors en telefoons te reinigen is er minder kans op kort verzuim. Een schone werkplek zorgt er tevens voor dat er minder storingen zijn aan hardware.    

Vakantievoordeel

De zomervakantie is voor u het perfecte moment om de hardware eens grondig te laten reinigen. En vraagt u nu een offerte aan, dan ontvangt u 25% vakantievoordeel. Doe de prijscheck, vul uw gegevens in en vermeld de actiecode ZOMERACTIE in het opmerkingenveld. Ga het nieuwe schooljaar in met schone hardware!   

Doe de prijscheck

computer

Reiniging van hardware is een specialisme